this summer's

Branding Drop

Branding made easy - net zoals een hete zomer bedoeld is. Eindelijk die tijd offline en opladen met doen waar je zin in hebt. Het voelt alsof je alle tijd van de wereld hebt.

Maar wanneer september aanbreekt, lijkt het alsof het universum op de stressknop drukt en plotseling ben je je heel bewust dat je bereik tot nul is gedaald en de doelen voor dit jaar nog lang niet bereikt. En laten we eerlijk zijn, wie heeft tijd om uren te besteden aan de perfecte post in Canva? Als dit klinkt als jouw leven, maak je geen zorgen - we got you covered. Onze branding drops zijn er om je leven gemakkelijker te maken en je merk sterker, zodat jij je kunt richten op wat er echt toe doet.

Ja! Help.

Laten we het eens andersom aanpakken!

We gaan voor minimale effort maar maximaal resultaat! We gaan niet eindeloos op pinterest scrollen, in canva ontwerpen of balen dat we niet de middelen hebben om te investeren in een intensief 1:1 branding traject... Maar we gaan wel verliefd worden op een branding die helemaal voor je klaar staat om direct te gebruiken. Inclusief social templates en heerlijke stock beelden waardoor je zoveel zin hebt om van jezelf en jou expertise te laten horen deze zomer (en nog lang erna!)!

Praktische zaken

Hoe werkt een Branding Drop?

Diegene die haar voelt, daar is ze voor bedoelt.

Het klopt, of het klopt niet.

Bekijk de beschikbare branding drops en voel vooral of je er op aan gaat. Zo ja? Dan is ze voor jou. We passen de branding aan naar jouw bedrijfsnaam, je krijgt uitleg over hoe je jouw branding online & offline kunt gebruiken en dan wordt de branding overgedragen aan jou. Diegene die hem koopt heeft daarna het alleenrecht van deze branding en kan daarna niet meer voor andere bedrijven gebruikt worden.

Button label

FAQ

Wat krijg ik precies na de aankoop van de Branding Drop?

Kan ik aanpassingen laten doen aan bijv. het logo?

Waarom zijn de Branding Drops in prijs verschillend?

Ik ben niet bekend met Canva, kan ik wel met de templates werken?

Ik ben Karolien

Over de maker

Het creëren van kunst zonder te focussen op het eindresultaat is een bewuste keuze. Ik stel een intentie, tap in op mijn creatieve energie en laat het universum zijn magie doen. Het is een krachtige benadering die vertrouwen vereist in het onbekende. Deze manier van creëren is misschien niet voor iedereen, maar mij geeft het betekenis. En het beste deel? Je leert jezelf en het proces weer te vertrouwen en het unieke kanaal dat verbonden is met een groter geheel.

Ik gebruik nu dezelfde benadering voor deze branding drops!

Button label